Andalucía Catalunya Euskadi Madrid Valencia
 
¿Qué es?

Bienvenida

El sector opina

Formulario de preReserva de Espacio como Expositor

Formulario de preInscripción como Visitante Profesional
Bienvenida
 
  D. Ximo Puig i Ferrer,
President de la Generalitat

'Salutació del President per als participants en Turnexo'

D. Ximo Puig i Ferrer, President de la Generalitat

 

València dóna la benvinguda als participants en una nova edició de TurNexo, un gran punt de trobada per als professionals del turisme i també un esplèndid agent de difusió de les constants innovacions que sorgeixen del sector. La Comunitat Valenciana és un gran destinació turística, i també constitueix un mercat de centenars de milers de valencians que viatgen per tot el món i demanden serveis de qualitat a tots els nivells.

En un sector tan innovador com el turisme, les iniciatives, ofertes i atractius que competixen per captar l'atenció dels professionals i els clients aconseguixen cotes d'excel·lència cada vegada més altes. En este 2016 TurNexo repetirà sens dubte l'èxit d'anys anteriors, reafirmant la trajectòria d'un gran Saló Professional que uneix als professionals del turisme i reflectix el dinamisme d'un sector econòmic d'una enorme rellevància.

Des d'ací vull fer arribar una salutació ben cordial a tots els que impulsen una nova edició de TurNexo, i molt especialment als participants en aquesta gran trobada que amb tanta satisfacció acull València.

 

'Saludo del President para los participantes en TurNexo'

 

Valencia da la bienvenida a los participantes en una nueva edición de TurNexo, un gran punto de encuentro para los profesionales del turismo y también un espléndido agente de difusión de las constantes innovaciones que surgen del sector. La Comunidad Valenciana es un gran destino turístico, y también constituye un mercado de cientos de miles de valencianos que viajan por todo el mundo y demandan servicios de calidad a todos los niveles.

En un sector tan innovador como el turismo, las iniciativas, ofertas y atractivos que compiten por captar la atención de los profesionales y los clientes consiguen cotas de excelencia cada vez más altas. En este 2016 TurNexo repetirá sin duda el éxito de años anteriores, reafirmando la trayectoria de un gran Salón Profesional que une a los profesionales del turismo y refleja el dinamismo de un sector económico de una enorme relevancia.

Desde aquí quiero hacer llegar un cordial saludo a todos los que impulsan una nueva edición de TurNexo, y muy especialmente a los participantes en este gran encuentro que con tanta satisfacción acoge Valencia.

Ximo Puig i Ferrer
President de la Generalitat